Hopp til innhold

Google Analytics Authorized Consultant

Google Analytics: Brukerstøtte levert av partnereWebon ble i april 2008 det første norske selskap som er sertifisert Google Analytics Authorized Consultant. Møtet jeg og Carsten hadde med Google Norway 15. november dannet grunnlaget for partnerautorisasjonen, der vi sammen fant ut at vi ville gå for et samarbeid. I dag er partnerlinken lagt ut på Google.

Sertifiseringen stiller krav til selskapet og konsulentene som skal tilby profesjonell kompetanse på Google Analytics og webanalyse. Google Analytics er et nyttig verktøy som kan brukes til å øke konverteringsraten og brukervennligheten. WebOn ser frem til et fortsatt nært samarbeid med Google.

Hvorfor er måling viktig for å lykkes med e-handel?
Frokostseminaret: "Hvorfor lykkes noen bedre med e-handel enn andre?" på UBC 5. juni holdt jeg et foredrag som tok for seg de viktigste problemstillingene innen fagområdet. Presentasjon (PDF, 186 KB).

11. september har vi nytt seminar med Google, der vi setter fokus på webanalyse og verktøyet Google Analytics.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.