Hopp til innhold

Webhotell – billig og bra

Privatpersoner og bedrifter trenger ikke å betale så mye for webhotell. Jeg har selv brukt flere siden 1999 og det er to danske nettsteder som kommer best ut. Ideologien til nettstedene er at dette ikke skal koste mye og det meste er automatisert, skulle bare mangle i 2007.
Webhotell

  • Web10.nu: Tilbyr 1 GB til kr 9,- i måneden og du kan ha opptil 10 domener. Anbefales!
  • One.com: Tilbyr 1 GB til kr 10,- i måneden og oppover. Brukt som utviklingserver, siden den er plattformuavhengig - veldig nyttig i de praktiske oppgavene jeg har ved UIO. Støtter dessverre ikke flere domener, så du må ha en lisens pr. domene.

Årlig domeneavgift og etablering kommer i tillegg, men på Web10.nu koster registreringen kr 0,- og årsavgiften for et .no-domene er kr 75,-. Billigere får du det ikke!

Support? Begge to svarer deg på e-post i løpet av døgn. One.com har i tillegg muligheter for Chat. Begge har brukervennlige kontrollpanel til administrasjon av nettsteder, e-postkontoer, statistikk etc. Oppetiden er mye bedre enn mange webhotell i Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.