Hopp til innhold

Lightbox JS, SWFObject, Lightwindow og ThickBox

Lightbox JS er et sett JavaScript som tilbyr en visuell effekt ved fremvisning av bilder. Den er svært nyttig når man trenger å presentere større bilder som vanskelig lar seg implementere i eksisterende design. WebOn bruker den i flere av våre løsninger, eks. Samlerhuset, siden man ofte må ha store og gode bilder for å selge et produkt.

Samlerhuset
Screenshot Samlerhuset

SWFObject er et annet JavaScript med samme funksjonalitet for implementering av SWF (Flash-filer) på nettet, samtidig som det validerer og sjekker om flashplayeren er installert.

Eksempel på bruk av både Lightbox JS og SWFObject finner du på Spaceworld i spillet Pirates of the Caribbean: At Worlds End. Spaceworld arbeider for øvrig med redesign av sidene sine, noe som vil resultere i en av de beste e-handelsløsningene – Ever!

LightWindow har samme funksjonalitet, men kan i tillegg vise flere format som de vanligste webfilmformatene, PDF, SWF, eksterne websider, bildegallerier etc. ThickBox er et annet JavaScript som viser bilder og webinnhold, men er mindre brukt. Det finnes flere JavaScript med lignende funksjoner, men dette er de viktigste og mest brukte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.