Hopp til innhold

Årets Blogg 2008

Svein Ølnes Fjorårets blogg er uten tvil Sveins blogg - bloggen til min tidligere sjef Svein Ølnes. Etter å ha lest utallige "kåringer", vil jeg kåre min egen favoritt.

Der andre sier sånn er det og det må vi gjøre, eks. staten må være representert på Facebook, stiller Svein spørsmål om det faktisk er relevant. Dagsaktuelle og relevante blogginnlegg med god innsikt gjør at dette er en blogg jeg anbefaler.

Et utvalg av fjorårets innlegg

Svein har også innlegg på bloggen til Vestlandsforsking, der han arbeider til daglig.

Riktignok sklir Svein ut med å skrive om biler (kjent som fremkomstmiddel for å frakte deg fra punkt A til B - noen ganger en svipptur innom C) og jazz. Men ingen er perfekte. Han tilhører minoriteten på 12% som skriver nynorsk, men det går bra.

Søkemotoroptimalisering er et av fagfeltene mine og jeg ser at Svein har PageRank 5. Det er ikke mange blogger som har det i Norge og de som ligger på 5 eller høyere er som regel firmablogger der mange bidrar. Svein klarer det fint på egenhånd.

Savner en oppsummering av 2008 på bloggen, men den kommer vel snart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.